Sem Tanja, ljubiteljica narave in mamica dveh malih navihancev, po srcu pa vsekakor umetniška duša ki uživam ko iz kupčka posamičnih elementov naredim nekaj lepega in uporabnega.
Po malem ustvarjam že od malega, da mi močna ustvarjalna žilica ne da miru pa se je izkazalo nekje v času študija, ko sem se začela poigravati z izdelovanjem ročno izdelanih svečk, poslikavo stekla in keramike ter oblikovanjem iz FIMO in DAS mase.
Trenutno se najbolj predajam ustvarjanju raznovrstnega nakita iz različnih perlic in žičk, v toplejših mesecih, ko je veliko naravne svetlobe, pa se rada prepustim svetu čopičev in barv, ki me popolnoma začarajo. Ravno tako veliko prijetnih izzivov najdem v svetu fotografije.
Tukaj se vam predstavljam s svojim nakitom, ki ga izdelujem v različnih barvah, oblikah in je primeren tako za vsakdanje kot bolj svečane priložnosti. Največ veselja in izziva najdem v prepletanju žičke, ki ji dodajam različne perlice in pri oblikovanju čudovitih zavitih vzorčkov, ki jih potem združim v celoto. Ker obožujem barve in nakit ki se opazi, izpod mojih prstov pogosto nastanejo kakšni topli, barviti, svetleči in tudi večji kosi nakita. Natančnost in želja po popolnosti pa me spodbujata da se pri izdelavi vedno maksimalno potrudim.